fbpx

Lektorka Michaela

“Ve výuce jazyků není žádná otázka hloupá, pouze ta, která nebyla položena.”


LEKTORKA AJ, NJ, šJ

MICHAELA


Michaela je lektorka a nadšenkyně do jazyků. Vystudovala Fakultu mezinárodních vztahů v Praze na VŠE. V rámci svého studia strávila rok v Německu na Technické univerzitě v Drážďanech, kde působila také v divadelním spolku. Následně byla vybrána jako jedna ze čtyř stipendistů na půlroční stáž v německém parlamentu v Berlíně. Má Goethe Zertifikat C1 a spoustu mezinárodních přátelství.

Po maturitě pracovala celé léto v Barceloně jako aupair, kde měla na starosti holčičku, se kterou mluvila anglicky a španělsky. Rok poté také studovala sociální pedagogiku a v rámci povinné praxe vypomáhala 6 týdnů v Montessori základní škole. Právě filozofie „školy hrou“ je jí blízká.

Míša má kreativitu na rozdávání a ráda vnáší do výuku aktuální témata. Vysvětluje jednoduše a poutavě. Kouzlo zaujmout využila i při mediálních výstupech v dřívější kariéře v marketingu a PR. Aktuálně má svůj projekt @sparkling_mentor, kde pomáhá se sebepéčí a sebevědomím. Míša je citlivá duše, která ráda naslouchá a žádná otázka pro ni není hloupá.

Kvalifikace

Magisterské studium | září 2018 – leden 2021

Fakulta mezinárodních vztahů, obor: Mezinárodní obchod
Vedlejší specializace: Daně v podnikání
– v rámci studia diplomatická stáž v německém parlamentu

TECHNICKÁ UNIVERZITA V DRÁŽĎANECH Erasmus

Obor: Mezinárodní vztahy
Jazyk studia: angličtina, němčina
Spolky: Die Bühne – divadelní spolek Technické univerzity

Goethe Zertifikat C1

Sociální Pedagogika

Zkušenosti:

Michaela, zkušená lektorka jazyků a marketingová manažerka, je osobností, která spojuje své jazykové dovednosti s bohatým zkušenostmi v oblasti marketingu a komunikace. Její kariéra a vzdělání nám poskytují náhled do mnoha různých oblastí, které ovládá s grácií a dovedností.

Jazyky a Dovednosti

Michaela je bilingvální mluvčí, která ovládá angličtinu a němčinu na úrovni C1 a španělštinu. Tato jazyková dovednost jí umožňuje plynule komunikovat a učit jazyky na vysoké úrovni. Mimo jazyků má také zkušenosti s různými software a nástroji, včetně Word, Excel, Power Point, Outlook, Canva, Sound Forge, Mailchimp a Filmora.

Profesionální Zkušenosti

Svou kariéru započala na prestižní Akademii věd České republiky, kde zastávala pozici manažerky marketingu v Oddělení projektů a rozvoje lidských zdrojů. Během této doby komunikovala projekty v médiích, školila popularizátory vědy, zabývala se administrativou, event managementem a školením sociálních sítí. Tato zkušenost jí umožnila rozvíjet své schopnosti v projektovém managementu.

Následně pracovala pro Česko-Německou obchodní a průmyslovou komoru jako specialistka pro styk s veřejností a sociální média. Zde byla zodpovědná za komunikaci v češtině, němčině a angličtině, přípravu podkladů a prezentací a také výpomoc na různých akcích.

Její zkušenosti zahrnují také práci v médiích jako byznys redaktorka pro Hospodářské noviny a portál Aktuálně.cz. Psala články v byznysové a zahraniční redakci, komunikovala v angličtině a němčině a monitorovala zahraniční tisk.

Není jen profesionální, ale také mezinárodní zkušenosti má Michaela ze studií na Vysoké škole ekonomické v Praze a Technické univerzitě v Drážďanech. Během svého magisterského studia se specializovala na mezinárodní obchod s vedlejší specializací v oblasti daní v podnikání. Během studia získala diplomatickou stáž v německém parlamentu, což rozšířilo její pochopení mezinárodních vztahů.

Její angažmá v Česko-Německém fóru mládeže jako mluvčí české strany ukazuje její vášeň pro veřejnou práci a komunikaci s veřejností.

V rámci studií na Technické univerzitě se také zapojila do divadelního spolku “Die Bühne,” což ukazuje na její zájem o umění a kulturu.

Celkově má Michaela široký záběr dovedností a zkušeností, které zahrnují jazykovou výuku, marketing, komunikaci a mezinárodní vztahy. Je to lektorka, která nejen sdílí své jazykové dovednosti, ale také inspiruje a sdílí své bohaté zkušenosti s komunikací a mezinárodním prostředím. Její zapálení pro sebevzdělávání a odborné dovednosti ji činí vynikajícím lektorem a profesionálem.